Mod til at lede

Mod til at lede i den teknologiske revolution

Fremtiden kræver noget helt nyt af os. Den ledelsesstil, vi med succes har benyttet os af hidtil, vil ikke virke fremover. Den er for langsom, for ufleksibel og uopfindsom til en verden med hastig teknologisk udvikling.

Alle taler om digitalisering, automatisering, kunstig intelligens og robotter – kun få er opmærksomme på, at en verden i forandring sætter nye krav til ledelse i virksomheder og organisationer, som vil overleve og trives.

Empowerment, hurtig udvikling og hurtige beslutninger, innovation og eksperimenter, co-creation på tværs af organisationer og mod til at tage risiko og lave fejl. Disse nøgleord karakteriserer fremtidens virksomheder og definerer de roller som medarbejdere såvel som ledere skal spille fremover.

Det kræver mod at lede i fremtiden. Den kendte følelse af at være i kontrol vil forsvinde. Det vil ikke være muligt at besidde al viden og styre alt der sker, og styring og micromanagement vil spænde ben for udviklingen. Kontrol skal vige for tillid til mennesker og til de processer, der fører til de bedste resultater.

Vi skal lede på en anden måde, og vi skal bygge modet til at gøre det gennem at have nye faste holdepunkter i en omskiftelig tid. De nye holdepunkter er givet i det nye paradigme for ledelse, som Tina Moe har præsenteret i sin bog “Leadership of the Future – How to lead in a world that looks nothing like the past”, med et fundamentalt nyt perspektiv på lederskab og en praktisk ramme bestående af en klar prioritering og redskaber til at lede, opbygge stabilitet og mod.

Vi har brug for flere modige ledere i fremtiden. Modige ledere der tør prioritere mennesket og kloden over den korte gevinst, og som tager ansvar for at håndtere de nye teknologiers negative sider.

Dette foredrag præsenterer, hvordan vi skal lede i fremtiden og hvordan vi udvikler modet til at lede os selv og virksomheden i en ny teknologisk hastigt udviklende og usikker tid. 


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04, via tm@tinamoe.dk eller gennem kontaktformularen nedenfor.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe. Du får hurtigt svar, og det er naturligvis helt uforpligtende.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked