Fremtidens lederskab

Fremtidens lederskab
– Vi skal skifte ledelsesstil til en digital og hurtig foranderlig verden

Den teknologiske udvikling betyder, at den gængse ledelsesstil er for langsom. Der er intens opmærksomhed på digitalisering, automatisering og robotter – problemet er bare, at der ikke samtidig er fokus på den ledelsestilgang, der kræves for at lykkes med det nye.

Hvis vi ikke ændrer ledelsesstil i forbindelse med den øgede digitalisering, svarer det til at accelerere en ny højteknologisk bil, mens håndbremsen er trukket.

Mange leder i dag gennem kontrol, optimering og med minimering af risiko og fejl. Eksponentiel udvikling kræver det stik modsatte: Høj hastighed på udvikling og beslutninger, kreativitet og eksperimenter, samskabelse i teams og risikovillighed. Sådanne processer tager udgangspunkt i mennesker, decentraliseret beslutningstagning og forretningsprocesser, der understøtter hastighed og agilitet. En virksomhedskultur og ledelsestilgang, der er fundamentalt forskellig fra den gængse.

Tina Moe har udviklet et nyt paradigme for ledelse i fremtiden, bygget på såvel forskning som forfatterens mere end 20 års erhvervsledelseserfaring fra internationale virksomheder Novo Nordisk, NNE og ALECTIA, fra startups og bestyrelsesposter.

Du får et overblik og en sammenhængende model for fremtidens ledelse. Den består af en ny prioritering og syv redskaber til at lede en organisation og dig selv i hurtigt skiftende, usikre tider. De syv principper vil frigive den energi, kapacitet, kreativitet og det mod, som er nødvendigt for at føre organisationen succesfuldt fremad med høj hastighed.

Dette foredrag stiller skarpt på, hvorfor vi skal ændre ledelsesstil, hvad er det vi skal ændre og giver indblik i, hvordan vi kan gøre det.


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04, via tm@tinamoe.dk eller gennem kontaktformularen nedenfor.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe. Du får hurtigt svar, og det er naturligvis helt uforpligtende.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked