Executive Coaching

Executive Coaching

Maksimér dit potentiale. Få ledelsessparring ved en “der har været der selv”.


Ledere, der når til CXO, SVP eller VP-niveau, har ofte en lang lederuddannelse og ledelseskarriere bag sig. Men det stopper jo ikke der. Der kan høstes dyb personlig og professionel udvikling og stor forretningsmæssig gavn af sparring omkring lederrollens konkrete dilemmaer og problemstillinger.

I den nye tid, med teknologisk og eksponentiel udvikling i virksomhedens markedsvilkår, er der i stigende grad behov for sparring omkring hvorledes man griber den nye ledelse og forretningsledelse an.

Et sparringsforløb er for dig, der er opsat på at udvikle dig i den komplekse ledelsesopgave i en ny digital og teknologisk udviklingstid. Det er ikke meningsfuldt kun at prøve sig frem på egen hånd. I stedet kan du accelerere din udvikling i samarbejde med en anden erfaren leder, der kan spejle dig og din situation, og som du kan drøfte nye ideer og perspektiver med.

Med sine mere end 20 års ledelseserfaring har Tina Moe dyb forståelse for problemstillinger og virkelighedens udfordringer for virksomhedsledere på topniveau. Som forfatter til bogen ”Leadership of the Future – How to lead in a world that looks nothing like the past”, har hun arbejdet med fremtidens lederskab og opbygget et unikt og dybt fundament for sparring og coaching om ledelse i og af fremtiden.

Sparringsforløb omfatter typisk 5 møder eller flere á 1-1,5 times varighed, og finder sted i København.


Booking
Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04 eller via tm@tinamoe.dk, eller brug kontaktformularen her på siden.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe. Du får hurtigt svar, og det er naturligvis helt uforpligtende.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked