De 17 verdensmål – fra filantropi til forretning

De 17 verdensmål – fra filantropi til forretning

Kender du det internationale katalog over forretningsmuligheder i den helt store skala? De går under betegnelsen de 17 SDG’er eller FNs 17 verdensmål. FNs verdensmål er vores verdensmål. De viser vejen mod løsningen af menneskehedens største udfordringer, som vi alle har et medansvar for at løse.

Det gode er, at teknologiske forudsætninger for at løse udfordringerne er til stede. Det, der til gengæld mangler, er ledelse og handling.

Mange betragter de 17 verdensmål som et filantropisk foretagende. Man kan også betragte dem som et katalog af muligheder for at gøre forretning, tiltrække medarbejdere og skabe et meningsfuldt formål for virksomheden, og dermed se verdensmålene som en stor mulighed i en tid med høj forandringshastighed.

Endnu en god nyhed er, at ansvarlig virksomhed er god forretning. Der er stadig flere beviser for at det gavner vækst og bundlinje at tænke holistisk om virksomhedens bidrag og indflydelse. Ifølge Price Waterhouse Coopers overtrumfer virksomheder med stærke miljømæssige og sociale styringssystemer (ESG) markedet. Bæredygtighed bliver i stigende grad målestokken, en virksomhed bliver målt med af sine forbrugere, medarbejdere, samfund og investorer.

Bæredygtighed handler ikke blot om miljø – det er også et spørgsmål om virksomhedens levedygtighed i fremtiden.

Dette foredrag anskuer de 17 verdensmål i forhold til den teknologiske udvikling, verdens megatrends og hvordan disse nye muligheder kan bruges til at skabe forretning. Det er tid til at nytænke for at virksomheden overlever.


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04, via tm@tinamoe.dk eller gennem kontaktformularen nedenfor.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe. Du får hurtigt svar, og det er naturligvis helt uforpligtende.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked