Foredrag

Foredrag og workshops
– for bestyrelser, ledere og deres organisationer

Foredrag på dansk eller engelsk har typisk en varighed af 1 – 1,5 time med tid til dialog. Workshops udbydes i varighed fra 3,5 time til 3 dage.

Aktuelle foredrag:

Fremtidens lederskab

Mod til at lede i den teknologiske revolution

Fremtidens arbejdsplads

De 17 verdensmål – fra filantropi til forretning

 


ÅBENT FOREDRAG 19. Juni 2019 klokken 16:30 – ca 18 på Holmen, København

Fremtidens lederskab starter i dag

En massiv digital og teknologisk forandring præger vores samfund i disse år. Den vil fundamentalt ændre måden hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Succes under disse omskiftelige og uforudsigelige forhold kræver, at man forstår teknologiens muligheder, og at man evner at opdyrke det menneskelige potentiale under kontinuerlige forandringer.

Dette foredrag er et wake-up call til lederen, der vil forstå sit eget lederskab i lyset af tidens dybe forandringer. Samtidig sætter foredraget en ny, konkret ramme for fremtidens leder med syv værktøjer til at lede en organisation – og sig selv.

Over 1000 ledere har deltaget i Tinas foredrag og arrangementer om fremtidens lederskab. Dette er det første åbne foredrag om emnet.

Deltagelse er gratis ved tilmelding via Eventbrite senest 17. Juni.

På dagen er der mulighed for at købe bogen ’Leadership of the Future – How to lead in a world that looks nothing like the past’.

Parkering er gratis på Per Knutzons Vej, Leo Mathisens Vej, Fabrikmestervej og Eik Skaløes Plads. Bus 9A går til døren fra København H og Christianshavn station, i retning mod Refshaleøen.


 


Booking
Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04, via tm@tinamoe.dk, eller gennem kontaktformularen her på siden.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe i nedenstående formular og få hurtigt svar.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked