Fremtidens lederskab

“Det, der succesfuldt førte os hertil, vil ikke føre os videre”
– det er tid til at opgradere ledelse til en digital og hurtig foranderlig verden.

Digitalisering og ny teknologi møder os i alle sammenhænge. Tiden vi lever i, som World Economic Forum har benævnt Den Fjerde Industrielle Revolution, vil fundamentalt ændre, hvordan vi leder, driver forretning og agerer i samfundet.

De fleste virksomheder har fokus på digitalisering, ny teknologi og disruption, med opmærksomhed på at gribe mulighederne. De færreste har tanke for måden vi leder på under disse forhold.

Som ledere skal vi skifte forståelsesramme fra lineær tænkning til eksponentiel og innovativ tænkning. Vi skal bort fra KPI og resultatstyring som det drivende og i stedet se den menneskelige evne til at arbejde i komplekse og usikre sammenhænge som den resultatskabende kraft. Vi skal lede så medarbejderne får mod og energi til at tage ansvar. Det handler om at lede med purpose, reducere frygt, lede det hele menneske from human doing to human being, skabe energi, redefinere succes, skabe agilitet og opbygge mod.

Disse ændringer i ledelsesform og organisering er helt nødvendige for at være hurtig og smidig nok til at gribe mulighederne. Det enestående er, at de selvsamme tiltag også tackler flere af tidens udfordringer med stress, for lavt engagement, stagnerende produktivitet og ringe repræsentation af kvinder i f.eks. tech og ledelse. I øvrigt kan det nye ledelsesparadigme implementeres på ethvert trin i en virksomheds omstilling fra succes i den lineære tid til succes i den nye æra. De virksomheder, der forstår det, vil overleve og blomstre.


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04 eller via tm@tinamoe.dk. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen nedenfor.


Uforpligtende forespørgsel
Send din forespørgsel til Tina Moe. Du får hurtigt svar, og det er naturligvis helt uforpligtende.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer

    Din besked