Tina-Moe-TESTER

Det lilla lederskab

DET LILLA LEDERSKAB
FREMTIDENS AMBITIØSE LEDERSKAB

I dette foredrag introducerer Tina Moe ”Det Lilla Lederskab” – et opløftende, handlingsorienteret og visionært modsvar til den kontinuerte krisestemning, der siden 2008 har ført til modløshed, handlingslammelse og visionsløshed i dele af erhvervslivet. En krisestemning, der har ført til misforståede spareøvelser og total udmattelse blandt danske ledere- og medarbejdere. Årene har efterladt Danmark med en udpræget mangel på ambitiøse ledere, der for alvor tager ansvar for at bidrage til fremsynede løsninger, uden selv at være styret og begrænset af frygt.

Vi har i vores samfund en kollektiv opfattelse af, at der skal en masse handlekraft, hårdhed og maskulinitet til at lede virksomheder gennem kriser. Men hvis vi indser, at denne ledelsesstil også er den selvsamme, der har ført til, at vi efter mange år med krisestemning står med organisationer, der i den grad mangler energi og overskud til for alvor at løfte os ud af udfordringerne, så erkender vi behovet for en ny type lederskab, der introducerer nye prioriteringer på spillepladen for god ledelse.

Det haster med at få skifte paradigme fra kønsdebat til en debat om det ambitiøse lederskab, hvor både de maskuline og feminine tilgange er i spil. Vi har kørt os selv på vildspor ved at fokusere på kønnet som det vigtige. Det er tid til at lede ’det hele menneske’ – både de ’maskuline’ og de ’feminine’ sider af ledere- og medarbejdere. Et ambitiøst, frygtløst og energigivende lederskab relaterer sig ikke til køn, men til værdier, udsyn og ledelsestilgange.

Tina bryder med debatten om køn og kridter den nye ledelsesbane op i farveskalaen blå-lilla-rød, hvor lilla repræsenterer den optimale blanding af rød- og blå ledelsesstil. Blå står for de maskuline ledelsestilgange og farven rød står for de feminine ledelsestilgange. Selv har Tina oplevet både mandlige og kvindelige ledere i begge farver og resultatet er klart – de bedste ledere har praktiseret lilla ledelse – uanset deres køn.


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag “Det lilla lederskab – fremtidens ambitiøse lederskab”, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04 eller via tm@tinamoe.dk. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden.