Strategi i en disruptiv tid – du skal tænke helt anderledes

foredrag 2

Strategi i en disruptiv tid – du skal tænke helt anderledes

Verden står på tærsklen til den 4. industrielle revolution, der tales om digitalisering, big data og disruption – verden virker mere og mere kompleks. Hvad gør vi, når vi skal udvikle vores virksomhed i det landskab? Udfordringen for de fleste er man både skal udvikle på sine nuværende styrkeområder, samtidig gribe de nye muligheder og håndtere risikoen for disruption. Dette foredrag tager dig i hånden der hvor du er og flytter dit billede af hvad din strategi skal kunne. Megatrends krydret med first hand læring fra Silicon Valley vil blive inddraget for at løfte tænkehøjden når strategien skal lægges, og du får inspiration til, hvor anderledes strategiarbejdet skal tænkes i den nye virkelighed. Foredraget bringer disruption og exponentiel vækst ned på jorden og viser en velafprøvet metode til udvikling af strategi samt inspiration til det nødvendige skifte i ledelsesmindset og organisering.

Foredragets hovedtræk:

        Megatrends

        Eksponentiel forståelse i hverdagen

        Strategi i en eksponentiel tidsalder

        Paradigmeskift i ledelsesmindset

Foredraget er beregnet på ledere med et strategisk eller udviklingsansvar; CEO, CTO, COO, områdechefer og tilsvarende ansvar i andre titler. Tilbagemeldingerne på foredraget er: “virkelig inspirerende, og sætter tankerne i gang” – “det flytter en helt masse”.

“Strategi i en disruptiv tid” kan også afholdes som workshop (på dansk eller engelsk), hvor du får lejlighed til at afprøve nogle af tingene.


Booking
Vil du vide mere om Tina Moe og hendes foredrag “Strategi i en disruptiv tid”, er du altid velkommen til at kontakte Tina Moe på 42 43 41 04 eller via tm@tinamoe.dk, eller brug kontaktformularen her på siden.